Ons verhaal

De ideale zomeravond op het terras

Stel je eens voor hoe het ideale terras eruit zou zien. ‘s Avonds, als de zon langzaam onder gaat. Niet alleen voor je bezoekers, maar vooral ook voor jouzelf als ondernemer. En natuurlijk voor je personeel op de vloer die avond. Hoe ziet zo’n mooie avond op jouw terras eruit?

Waarschijnlijk is het al de hele dag mooi weer. De zon schijnt lekker. Niet te warm, niet te koud. Precies goed voor een prachtige dagomzet. Het terras zit al vroeg in de middag goed vol en zoals het er nu uitziet zal dat ook wel zo blijven tot sluit. Je hebt alleen maar gezellige, goedgemutste gasten met een gezonde zin om het leven te vieren. En ze lijken elkaar ook allemaal te kennen.

Dat het straks toch wel wat af zal gaan koelen mag de pret niet drukken. Iedere stoel op je terras wordt dan door je mensen voorzien van een lekker warm dekentje zodat niemand een reden heeft om je terras te verlaten. Aan de sfeer zal het sowieso niet liggen want die zit er al de hele goed in. Je hebt immers over alles goed nagedacht. Van de muziek op de achtergrond, tot het romantisch, flikkerende kaarslicht op ieder tafeltje.

Klinkt als een prachtige dag op het ideale terras, nietwaar? Wedden dat je niet hebt gedacht aan gezeul met kabels, niet opgeladen accu’s en slechte verlichting waarbij sfeer ontbreekt? Gelukkig is dat dankzij Parasolar ook helemaal nergens meer voor nodig.

Want Parasolar helpt jou als ondernemer de terrasdag van je dromen te perfectioneren met - misschien wel - de beste terrasverlichting ooit. Het resultaat is een prachtig sfeervol uitgelicht terras met een warm en behaaglijk licht. Licht zonder compromis. Licht zonder kabels. Met andere woorden, licht zonder gedoe.